SENEST SET
FAVORITTER

Peter Bangs Vej 279, 2500 Valby

Herskabelig ejendom med stort udviklingspotentiale

18.000.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Niels Fuglsang
Telefon +45 2128 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: C-015643Type : Andre typer

 

Området

Ejendommen ligger i Valby med udsigt over Damhussøen og lige på grænsen til Frederiksberg. Valby ligger kun få km vest for Københavns centrum og er et attraktivt sted at bo og leve. Her finder du en god balance mellem byliv og natur, et hyggeligt lokalsamfund og et bredt udvalg af faciliteter.

Valby er kendt for sine mange grønne områder, bl.a. Damhussøen, der er et centralt element i bydelen. Derudover er Valbyparken en af Københavns største parker, der tilbyder et væld af aktiviteter, legepladser og naturskønne stier. Ejendommen ligger blot få km fra K.B. Hallen, der byder på alt lige fra koncerter, sport og events, samt Frederiksberg Have og Zoologisk Have, som er et perfekt sted til en udflugt for hele familien.

Ejendommen har således en central beliggenhed i forhold til både togforbindelser, motorvejsnettet og ligger kun 4 km fra Frederiksberg Centret.


Ejendommen

Mondæn ejendom på 731 m² bestående af 491 m² bolig og 240 m² kælder. Ejendommen har 10 værelser og er beliggende på en stor grund på 2.032 m².

Ejendommen er fra 1929 og har flotte herskabelige detaljer som sprossede vinduer, sildebensparketgulve, højt til loftet og radiatorskjulere. Der er 3 toiletter, 2 køkkener og vaskefaciliteter i kælderen.

Arealerne fordeler sig på 3 etager bestående af højloftet kælder, stue og 1. sal. Kælderen har direkte udgang til haven og to separate trapper, der fører til stueetagen. Derudover byder ejendommen på en stueetage med to separate trapper op til 1. sal.

Der er flere separate indgangspartier til villaen, hvilket vil gøre en eventuel opdeling til ejerlejligheder lettere. Der er dermed gode muligheder for en opdeling til villalejligheder eller to ideelle anparter i den eksisterende ejendom.

Ejendommen er beliggende i Valby med fri udsigt til Damhussøen og har kort afstand til Frederiksberg. Her er der nem adgang til caféer, restauranter og butikker.

Mulig byggeret

Ifølge kommuneplan (R19.B.5.43) kan området anvendes til bolig med en maksimal bebyggelsesprocent på 40 %.

Dette giver en mulighed for at bygge op til 813 m², hvilket kunne være 7 rækkehuse på ca. 116 m² pr. enhed eller udstykning til tre parceller af ca. 677 m².

Ejendommen er klassificeret med en bevaringsværdi 4, hvorfor der ved nedrivning af den eksisterende ejendom skal søges tilladelse i Københavns Kommune.

Der foreligger ikke byggetilladelse, og der er ikke søgt herom.


Ejendommen har energimærke E.


  • Samlet etageareal: 731 m²
  • Grundareal: 2.032 m²
  • Mulig byggeret op til 40%, svarende til 813 m²
  • Mulighed for opdeling af ejerlejligheder
  • Attraktiv beliggenhed med udsigt over Damhussøen
  • 750 m til Ålholm Station
  • Pris: 18.000.000 kr. kontant

Forslag til anvendelse

Café

Økonomi

Pris i kr.
18.000.000,-
Pris pr. m² kr.
36.660,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.001,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
2,-

Lokalet

Etage areal
491 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2032 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Kælder
Sildebensparketgulv
Toiletter
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere