SENEST SET
FAVORITTER

Borups Alle 138, 2000 Frederiksberg

97 m² yderst præsentabel erhvervsejerlejlighed • Frb.

2.200.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@ll.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 115845472Type : Kontor

Lys og rummelig erhvervsejerlejlighed sælges. Denne erhvervsejerlejlighed er perfekt for en bred vifte af erhverv.

Lys og rummelig erhvervsejerlejlighed sælges. Denne erhvervsejerlejlighed er perfekt for en bred vifte af erhverv som eksempelvis showroom, detailhandel eller liberalt erhverv. Fra det man træder ind i ejerlejligheden, bliver man mødt af en wow-faktor. De store facadevinduer, den gode loftshøjde og de mange flotte detaljer skaber rammen om et flot og indbydende lokale. Ud over at vinduerne fungerer som et blikfang for forbipasserende, giver de samtidig en fantastisk naturlig belysning til rummet.

Indvendigt strækker de 97 m² sig over et åbent og indbydende rum, som er gennemført med lækre materialer. Ydermere 20 m² lager med adgang via bagtrappen. De flotte terrazzogulve, stilrene køkken og radiatorskjulere bidrager til den æstetiske appel, mens akustiklofterne skaber en behagelig lydoplevelse i lokalet.

Dette åbne og fleksible rum giver Jer utallige muligheder for indretning. Med de rette detaljer kan I skabe et eksklusivt showroom, hvor jeres produkter præsenteres på bedste vis. Alternativt kan lokalet tilpasses detailhandel eller liberalt erhverv, hvor der er behov for en repræsentativ og indbydende atmosfære.

Udover de fremragende indre rammer, er beliggenheden også en afgørende faktor. Ejerlejligheden er placeret i et attraktivt område med mange forbipasserende, hvilket sikrer stor synlighed og en konstant strøm af potentielle kunder. De omkringliggende gader byder på et mix af erhverv, boliger og kulturelle tilbud, som tiltrækker både lokale og besøgende. Dette skaber et dynamisk miljø, hvor jeres virksomhed kan trives og vokse.

Transportmulighederne er ligeledes fremragende med nem adgang til både offentlig transport og større indfaldsveje. Dette gør det let for både medarbejdere og kunder at nå frem til jeres adresse. Der er også gode parkeringsmuligheder i området, hvilket er en væsentlig fordel i en travl bydel.

Forslag til anvendelse

Liberalt erhverv

Økonomi

Pris i kr.
2.200.000,-
Pris pr. m² kr.
18.803,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
117 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Terrazzogulv
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Kontor / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere