SENEST SET
FAVORITTER

Sindshvilevej 7, 2000 Frederiksberg

Delevenlig erhvervsandel med super beliggenhed på Frederiksb

1.750.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@minbolighandel.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: NM-0106BType : Detailhandel/butik

Delevenlig erhvervsandel med super beliggenhed på Frederiksberg

På en sidegade til Falkoner Alle ligger Sindshvilevej 7, kl., hvor du nu får mulighed for at starte din næste erhvervsrejse. Erhvervet ligger i en højloftet kælder, hvilket sikrer et rigtigt godt lysindfald, og da planløsningen tilmed er meget delevenlig, er der plads til, at flere selvstændige kan leje sig ind uafhængigt af hinanden - og på den måde opstår et hyggeligt arbejdsfællesskab, måske på tværs af professioner. Hvis erhvervet ikke skal bruges til flere kontorer eller behandlerrum for fysiterapeuten, kiropraktoren eller lægen, er der også mulighed for at indrette med detail, som eksempelvis en tøj- eller hobbybutik.

Du kan se frem til en planløsning, der indeholder fire gode og lyse lokaler, der er oplagte behandlerrum - her vil klienterne hurtigt føle sig trygge i den indbydende atmosfære. Frokostpauserne er reddet med et stort fælleskøkken, og de ansatte skal ikke tænke på de sure pligter, da der er installeret opvaskemaskine. Det disponible rum kan bruges til opbevaring af diverse artikler, mens der også er to badeværelser i erhvervet, hvoraf det ene er nyt og moderne.

Det er en super beliggenhed her på Sindshvilevej, og du får de bedste betingelser for, at erhvervet bliver set med store vinduespartier og døre på hver side heraf. Da erhvervet ligeledes placerer sig på en sidegade til Falkoner Alle og parallelt med Godthåbsvej, er du sikret en stor kundestrøm et stenkast fra adressen, og det skal nok tilsmile dig, når folk søger mod de stille sidegader for at få det pulserende byliv på afstand. På begge førnævnte veje er der tilmed gode busforbindelser, hvilket gør det nemt at komme til og fra Sindshvilevej 7, og der er kun 350 meter til Aksel Møllers Have Metro, således er det ekstra bekvemt at komme rundt i København.

Økonomi

Pris i kr.
1.750.000,-
Pris pr. m² kr.
15.909,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.756,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
443,-

Lokalet

Etage areal
110 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Fælleskøkken
Kontor

Teknik

Opvaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
KØBENHAVN BY / Detailhandel/butik / - Aug2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere