SENEST SET
FAVORITTER

Skolevej 8, 5874 Hesselager

Liebhaverbolig med tilhørende erhvervsbygninger

2.495.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6321 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 73446-7Type : Andre typer

Kombineret bolig og erhverv.

Ejendomsbeskrivelse
Arkitektonisk flot og fremtrædende ejendom i Hesselager, som kombinerer en rummelig bolig og funktionelle erhvervsbygninger, perfekt til dig, der ønsker at drive virksomhed fra hjemmet - eller blot ønsker en stor dejlig bolig med plads til hobbyaktiviteter og f.eks. gildesal.

Boligen er en charmerende villa i to plan med fuld kælder. Villaen fremtræder i pæn stand med flotte lofter, originale og velholdte trægulve i de fleste rum, smuk trappe til 1. salen - alt sammen noget, som giver boligen en autentisk og hyggelig atmosfære. I stueplan findes stort køkken-alrum, 2 stuer en suite med udgang til haven. Via den smukke trappe til 1. salen får man adgang til en fordelergang med repos samt 4 værelser og lækkert badeværelse med brus. Fra det store soveværelse på 1. sal er der udgang til dejlig altan, og fra stueplan kan man nyde den dejlige stenbefæstede terrasse i den ugenerte have. Taget på boligen er det originale tegltag uden undertag, hvilket understreger ejendommens klassiske stil.

Kælderen på 110 m² er indrettet med stort klinkebelagt vaskerum og der er masser af plads til opbevaring og fritidssysler, hvilket tilfører boligen ekstra anvendelighed.

Erhvervsdelen består af to separate bygninger, der byder på mange anvendelsesmuligheder.

Værksteds- og lagerbygningen havde oprindeligt et indskudt dæk, som ejeren har fjernet. Bygningen fremstår derfor med god frihøjde, og har overvejende klinkegulv samt troldtektlofter og et godt lysindfald via de nyere vinduer og de 3 ledporte. Der antages at være uoverensstemmelse mellem BBR og de faktiske forhold for denne bygning.

Den kombinerede udstillingshal med værksted på i alt 290 m² fremstår med et malet betongulv i udstillingsområdet, og der er troldtektlofter gennemgående i hele bygningen. Der er et velfungerende kontor- og teknikrum samt et værksted med klinkegulv og en praktisk skydeport. De 2 erhvervsbygninger er blevet efterisoleret, hvilket har forbedret varmeøkonomien. Foran erhvervsbygningerne er der stort parkeringsområde belagt med ralsten.

Opvarmning
Boligen opvarmes med et pillefyr, mens værkstedet opvarmes ved luft-til-luft varmepumper og en mindre kalorifere til en 60 liters olietønde.

Beliggenhed
Ejendommen er placeret i Hesselager, en hyggelig landsby i naturskønne omgivelser på Sydfyn. Hesselager har et aktivt lokalsamfund og er omgivet af skov og kystområder, der indbyder til friluftsliv. Hesselager er placeret midt mellem både Nyborg og Sydfyns største by, Svendborg, og med gode landeveje kan du hurtigt nå shopping og byliv i Svendborg, eller motorvejsforbindelsen i Nyborg.

Dejlig ejendom med stort potentiale for dig, der søger en kombination af bolig og erhverv i rolige, naturskønne omgivelser, tæt på større byer.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
2.495.000,-
Pris pr. m² kr.
2.901,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.947,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
28,-

Lokalet

Etage areal
860 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3407 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Betongulv
Kælder
Parkeringsområde
Skydeport
Tegltag
Terrasse
Trægulve
Køkken
Kontor

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere