SENEST SET
FAVORITTER

Hjallesegade 35, 5260 Odense S

Attraktiv erhvervsejendom

10.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 6312 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 917S6781Type : Kontor

Kan evt. erhverves uden lejer

Engel&Völkers Commercial har hermed fornøjelsen af at udbyde denne meget fine erhvervsejendom. Ejendommen er beliggende i den sydlige del af Odense, hvor infrastrukturen er i top. Ejendommen ligger i gåafstand til Letbanen, med adgang til kommende OUH, universitetet, Svendborgbanen samt Odense Banegård.
Ejendommen ligger desuden få hundrede meter fra Fynske Motorvej.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1962, men er senere tilbygget i 2015. Ejendommen er en super regulær og velholdt ejendom, der er indrettet med en god blanding af mindre kontorer, og storrumskontorer. Herudover er der desuden fine personalefaciliteter, herunder 3 køkkener, 3 badeværelser og stort mødelokale på 1.sal, hvorfra der er udgang til en stor terrasse.
Ejendommen er forsynet med udluftning/køl.
Der er desuden virkelig fine p-forhold på ejendommens grund, hvor der fint vil kunne parkere omkring 30 biler.
Ejendommen er i dag ejet 100% af TIDE A/S, hvor man som alternativ til at købe ejendommen, kan erhverve aktierne. Det giver en række fordele, herunder besparelse på tinglysningsafgift, samt stempelafgift på lån. Ejendommen er i dag udlejet i sin helhed til Securitas A/S. Såfremt en kommende køber skal anvende ejendommen selv, vil der være mulighed for at Securitas vil kunne indskrænke deres nuværende areal, eller fraflytte helt, efter nærmere aftale
Securitas A/S er en international sikkerhedsvirksomhed, der opererer inden for en bred vifte af sikkerhedstjenester og løsninger. Virksomheden tilbyder alt fra traditionelle sikkerhedstjenester som vagt- og overvågningstjenester til mere specialiserede løsninger som f.eks. teknologibaseret sikkerhed og risikostyring.
Samlet set er Securitas A/S en betroet aktør inden for sikkerhedsindustrien, der fortsætter med at innovere og tilpasse sig for at imødekomme de skiftende behov og udfordringer inden for sikkerhed.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Pris i kr.
10.500.000,-
Årlige lejeindtægt kr.
765.000,-
Pris pr. m² kr.
14.523,-
Årlige lejeindtægt pr. m² kr.
1.058,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.058,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
55,-

Lokalet

Etage areal
723 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2543 m²

Faciliteter

Mødelokale
Storrumskontor
Terrasse
Køkken
Kontor

Teknik

Køl

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
FYN / Kontor / - Apr2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere