SENEST SET
FAVORITTER

Hestehaven 32, 5260 Odense S

Erhvervsgrund sælges ved det nye OUH og E20

9.500.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Martin Fuhlendorff
Telefon +45 2045 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: C-016177Type : Grunde

 

  • Areal: 11.088 m² heraf vej 1.360 m²
  • Velbeliggende og regulært grundareal
  • Tæt på Coop distributionscenter
  • 800 m til motorvejstilkørsel
  • Pris: 9.500.000 kr.

Området

Erhvervsområdet omkring Hestehaven er et dynamisk erhvervsområde, hvor både traditionelle industrivirksomheder og moderne servicevirksomheder trives. Kombinationen af det nye OUH og områdets strategiske placering gør det til et attraktivt sted for virksomheder inden for flere forskellige sektorer, og det vil sandsynligvis forblive en vigtig hub for erhvervslivet i Odense i de kommende år.

Området omkring Hestehaven har en veludviklet infrastruktur med gode forbindelser til E20-motorvejen, hvilket er en væsentlig fordel for transport- og logistikvirksomhederne i området. Den tætte beliggenhed til motorvejen gør det nemt at transportere varer til og fra Fyn og resten af landet.

Området er hjemsted for en række virksomheder, især inden for transport, logistik og produktionssektoren. Virksomhederne i området nyder godt af den gode infrastruktur og nærheden til motorvejen, hvilket gør det nemt at tilgå resten af Fyn samt store byer som København og Aarhus.

Blandt de virksomheder, der er aktive i Hestehaven og omegn, finder man en bred vifte af brancher. Derudover er der mange små og mellemstore virksomheder, som opererer inden for områder som lager, logistik, byggematerialer og tekniske løsninger.


Grundarealet

Hermed udbydes særdeles velbeliggende og regulært grundstykke i det attraktive Odense S. med let adgang til motorvejsnettet. Derudover er der etableret letbanestop samt Park and Ride anlæg i nær forbindelse med grundarealet, så der er derfor perfekt infrastruktur til og fra matriklen.

Grundarealet andrager et samlet erhvervsareal på ca. 11.000 m² med en bebyggelsesprocent på 50, hvilket giver mulighed for at opføre ca. 5.500 m² erhverv indenfor anvendelsesområderne lager-, fremstillings- og transportvirksomheder samt butik til særligt pladskrævende varegrupper.

Området er under fortsat udvikling med nærhed til Nyt OUH og øvrige grundarealer, så der er gode muligheder for at få synergi af de mange perspektiver for fremtiden.  

Økonomi

Pris i kr.
9.500.000,-
Pris pr. m² kr.
857,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11088 m²

Faciliteter

Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere