SENEST SET
FAVORITTER

Ebberupvej 67, 5631 Ebberup

Bolig og Erhvervsejendom

1.675.000,-
Pris i kr.
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7199 XX XX Se nummer
E-mail xx@augustinuserhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 25410000580Type : Andre typer

Denne ejendom på Ebberupvej 67, 5631, tilbyder en praktisk kombination af bolig og erhverv

Ebberupvej 67, en markant og historiefyldt ejendom, der tidligere husede Ebberup Brugsforening. Denne spændende ejendom byder på alsidige anvendelsesmuligheder for både privat og erhverv. Med en grundstørrelse på 1953 m² og en samlet ejendomsstørrelse på hele 1020 m² fordelt på flere plan, er her tale om en ejendom, der med sin størrelse og fleksibilitet kan imødekomme mange behov
 
Er du på udkig efter en ejendom, der rummer både bolig og erhverv under samme tag? Så er Ebberupvej 67 en unik mulighed, som du absolut skal opleve. Beliggende i smukke og rolige omgivelser tæt på Assens' charmerende handelsliv og det naturskønne Helnæs, finder du denne ejendom, der engang husede den tidligere Ebberup Brugsforening. Ejendommen, der råder over imponerende 1020 m², kan prale af en grundstørrelse på 1953 m² og har utallige potentielle anvendelsesområder.
 
Erhvervsareal på 817 m2
Dette rummelige område er ideelt til en bred vifte af erhvervsformål. Uanset om du drømmer om at drive en butik, et værksted, et atelier eller noget helt fjerde, giver denne ejendom dig al den plads, du kunne ønske dig
 
Boligareal på Førstesalen Med 151 m²
boligareal på første sal får du en rummelig og lys bolig, som er perfekt til hele familien. Layoutet er funktionelt og harmonisk, hvilket skaber en indbydende atmosfære, som du straks vil føle dig hjemme
 
Mulighed for Yderligere Lejlighed på Anden Sal På anden sal findes et areal på 96 m², som med kommunens godkendelse giver mulighed for at etablere en yderligere lejlighed. Dette set up er ideelt for dem, der har behov for en separat bolig til voksne børn, gæster eller til udlejning.
 
Kælderrummene i ejendommen tilbyder rigelig plads til opbevaring, hobbyrum eller endda en vinkælder – kun fantasien sætter grænser. 
 
Perfekt Beliggenhed
Ebberupvej 67 er strategisk beliggende i det attraktive Ebberup, som ligger en kort køretur fra Assens. Her får man både nærheden til byens bekvemmeligheder og de rolige omgivelser ved Helnæs, som er kendt for sin betagende natur og charmerende landskab.
 
En Investering i Fremtiden
Med sine mange anvendelsesmuligheder og optimale beliggenhed er denne ejendom en investering i fremtiden. Overvej de forretningsmæssige muligheder, de ekstra indkomstmuligheder fra udlejning, eller blot pladsen til at realisere dine personlige drømme.
 
Værdsætter du en ejendom med alsidige muligheder og en exceptionel beliggenhed? Så er Ebberupvej 67 det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og oplev selv potentialet i denne unikke ejendom. 
 
Velkommen hjem til Ebberupvej 67 – din fremtidige bolig og erhvervsparadis.

Forslag til anvendelse

Bolig og erhverv

Økonomi

Pris i kr.
1.675.000,-
Pris pr. m² kr.
1.380,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.545,-
Årlige driftsudgifter pr. m² kr.
28,-

Lokalet

Etage areal
1214 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1953 m²

Faciliteter

Hobbyrum
Vinkælder

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere